Reklam
Bugun...
Reklam
Advert


Büşra Ocak ve Hasan Kisbet Görkemli Törenle Evlendiler

Büşra Ocak ve Hasan Kisbet Görkemli Törenle Evlendiler

Fatma ve Murat Ocak çiftinin kızları öğretmen Büşra Ocak ile Ayşe ve Adil Kisbet çiftinin oğlu Ünye Devlet Hastanesine Kısa Süre Önce Müdür Yardımcısı olarak atanan Hasan Kisbet çok sayıda davetlinin katılımıyla dünya evine girdiler.
Genç çiftler Büşra Ocak ve Hasan Kisbet’in müzik eşliğinde salona girmesiyle başlayan görkemli düğün töreni tüm eğlencesiyle gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.  
Fatma ve Murat Ocak çifti ile Ayşe ve Adil Kisbet çifti salon girişinden itibaren masaları bir bir gezerek davetlilerle ilgilendiler. Evlatlarının bu özel ve önemli gününde törene uzaktan ve yakından katılarak kendilerini onurlandıran aile mensuplarına, akrabalarına, tüm dostlarına mazeretleri nedeniyle düğüne ve nikah törenine katılamayıp, çiçek göndererek, telefon açarak mutluluklarını paylaşan bütün sevenlerine ayrı ayrı teşekkür ederek, minnet ve şükran duygularını sundular.

Davetlilerin hoşça vakit geçirdiği gecede konuklar şıklıklarıyla birbirleriyle yarışırken gelin ve damada yalnız bırakmadılar.
Törenin  ilk dakikalarından, gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlence hız kesmeden devam ederken, gelin ve damadın misafirleriyle çektirdiği hatıra fotoğraflarının ardından muhteşem tören sona erdi.
Genç çiftler Büşra Ocak ve Hasan Kisbet’e ömür boyu sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diler, Ocak ve Kisbet ailelerini kutlarız.




Kaynak: Büşra Ocak ve Hasan Kisbet Görkemli Törenle Evlendiler

Editör: ünye vizyon gazetesi

Bu haber 1753 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI